3 Haziran 2016 Cuma

ADANA - Arif Kebap

ADANA - Arif Kebap
Sanayi lokantaları ve sanayide kurulan işletmeler oldukça lezzetli olduğu doğrudur. Ben ne zaman sanayi lokantasına gitsem gerek lezzet konusunda gerekse maddi konuda memnun kalmışımdır. Arif Kebap'da Adana sanayisinde kebap ve türevleri konusunda isim yapmış ve memnun kalacağınız bir mekandır. Özellikle kül bastısı favori yemeğidir. Zaten maddi konuda da en maliyetli yemek külbastıdır, fakat yarım porsiyon normal bir insan için yeterlidir. Arif kebap mutfak olarak çok geniş bir menüye sahiptir. Tavuk şiş konusunda çok başarılı hem et olarak hemde pişirim açısında gayet başarılıdır. Ki Adana'da tavuk konusunda en iyi 10 sıralamaya koyabilirim.Aynı şekilde lahmacun da lezzetli bir seçim olabilir fakat 2 farklı lahmacun bulunmaktadır. Birisi antep olarak geçer ve sarımsaklıdır, Diğeri ise soğanlıdır. Benden size tavsiye öğleden sonra toplantınız varsa antep lahmacununu tercih etmeyin. :)

Arif Kebabın salatası da gayet güzeldir. Kişi başı bir porsiyon salata gelir. Aynı zamanda salataları normal marul ile değil iceberg maruldan yapılır. Bir güzel özelliği daha ezmesidir. Acı bir ezmeyi sevenler için damakta güzel tatlar bırak.
Haftaiçi öğle vakitleri tercih etmenizi tavsiye ederim. Sanayide olduğundan dolayı özellikle akşamları erken kapanır.
Afiyet olsun

Hiç yorum yok: