31 Mayıs 2016 Salı

ADANA - Dede Kebap

ADANA - Dede Kebap
Kebap sunumuna apayrı bir boyut kazandıran Dede Kebap son senelerde müşteri potansiyelini artırarak daha geniş kitleye hitap etmeye başlamıştır.
Turgut Özal Bulvarında faaliyet gösteren Dede Kebap yer olarak oldukça merkezi bir konumda bulunmaktadır.
Peki nedir bu kebapçıdaki fark? Aslında kebap olarak çok bir fark göremeyiz yalnız sunum ve kebap yanındaki sunulan ürünler konusunda oldukça farklılık gösterir.
Siz Adana'da hiç kebaptan önce (miktar olarak az olsa) makarna servis edildiğini gördünüz mü? Başlangıç makarna olması gerçekten bu memlekette en azından kebapçılarda normal bir durum değil. Masaya oturduktan sonra bir çalışan arkadaş elinde bir tencere ile gelir ve tabağınıza makarna koymaya başlar. Önden köri soslu makarnanın tadına bakarsınız. Arkasından salatalar ezmeler gelmeye başlar. Karışık salatasının da oldukça muazzam bir tadı bulunmaktadır. aynı şekilde kendi fırınında yapılan ekmekleri de taze ve sıcak olarak servis edilir. Siz ne sipariş verirseniz verin yine önden bir fındık lahmacun ve peynirli börek gelir. Arkasında lezzeti ile muazzam bir tat bırakan közde pişirilmiş mantar masanızda yerini alır.  Mantarlar pişirilmesi hakikaten emsali olmayan bir yöntemdir. Oldukça lezzetlidir. (Defalarca denememe rağmen kesinlikle yapamadım :))

Aslına bakarsanız siparişinizden önce gelenlerle doymuş oluyorsunuz. Zaten bence buranın en önemli özelliği de budur. Verdiğiniz sipariş için midenizde yeriniz kalır mı bilemiyorum.
Bu arada yufka ekmeği seviyorsanız Dede kebap bu imkanı da sağlamaktadır.
En son fiyat olarakta standartın biraz üstünde bir hesap gelmektedir.
Afiyet olsun.


Resmi websitesi: http://www.dedekebap.com.tr/

Hiç yorum yok: